3 gratis måneder ved kjøp av Chromecast

Har du fått en rabattkode ved kjøp av Chromecast, kan du gå til følgende side for å registrere den: https://viaplay.no/chromecast (senest 31. mars 2018)

Når har laget en brukerkonto og gjennomført bestillingen, så er det bare å logge inn på valgfri enhet og begynne å se. For å se hvilke plattformer vi støtter, klikk her.

• Kampanjen gir deg tilgang til vår serie- og filmpakke i 3 måneder (verdi kr 297,-).
  • Tilbudet gjelder kun for nye kunder.
  • På grunn av studiorettigheter og for å kontrollere at du er over 18 år, må et betalingskort registreres, men du kommer ikke til å debiteres for tjenesten under de 3 frie månedene.
  • Etter din prøveperiode er over, betaler du kr. 99/mnd. – du avslutter når du vil!