Aktivitetslisten

Aktivitetslisten inneholder dine påbegynte filmer og serier, og du har mulighetene til se hvor langt du har sett. På så vis kan du raskt og enkelt starte på det stedet som du tidligere avsluttet – uten å måtte selv huske hvor det var. For å komme i gang raskest mulig så vises de mest aktuelle titlene under Fortsett å se som du finner lengst oppe på siden. For å se samtlige titler så klikker du enten på Fortsett å se eller på Aktivitetslisten som du finner i menyen under Ditt navn øverst i høyre hjørnet på hjemmesiden.

aktiviteslista

For å ta bort en tittel fra listen så trykker du bare på krysset øverst i høyre hjørnet så forsvinner den umiddelbart – de forsvinner forøvrig automatisk når du har sett til slutten. Erotisk material lagres ikke i denne listen.