Avslutte abonnement

Er du kunde igjennom iTunes? Klikk her i stedet.

Du kan med enkelthet si opp ditt abonnement når du er innlogget på vår hjemmeside viaplay.no. Følg stegene nedenfor:

1. Hold pekepilen over ditt navn oppe i høyre hjørne og klikk på «Kontooversikt«.
  2. Til høyre ser du hvilken pakke du har i dag. Klikk på «Avslutt«.
  3. Følg stegene i oppsigelsesprosessen. For å være sikker på at oppsigelsen fullføres, sjekk etter en bekreftelsesmail. Har du ikke mottatt denne? Ta gjerne en titt i søppelposten.

Vi har ingen bindingstid eller oppsigelsetid på Viaplay, noe som innebærer at du forskuddsvis for en måned fremover. Når du sier opp abonnementet får du derfor tilgang til tjenesten for de dagene du allerede har betalt for, og etterpå stenges abonnementet ned. Du kan finne datoen for når abonnementet avsluttes på pakkesiden etter at oppsigelsen er gjennomført.

Din brukerkonto på Viaplay blir stående etter at abonnementet stenges ned. Dette betyr at du enkelt og greit kan starte opp abonnementet på nytt ved å logge inn på vår hjemmeside og gjennomføre en ny bestilling av pakken.