Bredbåndsforbruk

Det er vanskelig å gi en generell mal på hvor mye bredbånd som kreves for å streame materiale direkte over internett. Det finnes flere faktorer som spiller inn, som kvalitet, om det er live eller ikke samt enhetens evne til å ta opp nettverkssignaler.

Vår erfaring er at våre kunder forbruker ca 2.0 GB/h. For HD trenger man en stabil oppkobling på minst 10 Mbit/s.

For å kontrollere din tilkobling kan du gå til //test.telenor.net/ og se hvilken nedlastingshastighet du får ut. Vi anbefaler alltid at man bruker en nettverkskabel direkte koblet til enheten om det er mulig.