Få Viaplay i 12 måneder ved kjøp av Samsung Smart TV

Ved kjøp av utvalgte Samsung Smart TV-modeller får du 12 måneder Viaplay serier og film (verdi 1188 kr). Tilbudet gjelder for både nye og eksisterende kunde mellom 15. april og 30. juni 2017. Rabattkoden kan løses inn frem til den 30 september 2017.

  • Hvor finner jeg min kode?
    Hvis du kjøpte din TV på Elkjøp så finner du den unike koden på kvitteringen. Hvis du kjøpte TV-en hos en annen forhandler, besøk i stedet samsung.com/no/offer/viaplay for å registrere ditt kjøp der. Innen 36 timer får du din verdikode via mail, unntatt helger og helligdager.
  • Hvordan løser jeg inn koden på Viaplay?
    Som ny kunde aktiverer du tilbudet på følgende side: viaplay.no/samsung. Fyll inn opplysningene og opprett kontoen du vil bruke for innlogging. På grunn av studiorettigheter og for å kontrollere at du er over 18 må du koble til et bankkort, men ingen penger vil bli trukket i løpet av dine 12 gratis måneder. Som eksisterende kunde logger du inn og registrerer koden her.
  • Jeg har en pågående gratis måned, hvordan registrerer jeg min kode?
    Kontakt vår kundeservice og vi vil hjelpe dig.

Tilbudet gjelder for Samsung Smart TV-er fra 5-, 6-, 7-, 8-og 9- serien med årsmodellene 2016 og 2017.

Koden gjelder for pakken Viaplay med serie og film, og kan ikke kobles til en pakke som inneholder sport. Etter at de 12 gratis månedene utgår, løper abonnementet videre til 99 NOK/måned. Vi har ingen bindingstid og du kan velge å si opp pakken din når du vil.

Var denne artikkelen til hjelp?
1