Finn riktig event i vårt sendeskjema

Hvordan finner jeg rett event i sendeskjemaet? Det finnes ulike metoder for å navigere seg igjennom sendeskjemaet. Man kan for eksempel sortere etter sportsgren, dag og sportsdokumentarer. På bildet under finner vi de sportseventene som er live akkurat nå, og du kan raskt finne riktig event og følge med på sendingen. Gjennom å klikke på eventet kommer strømmen til å startes opp og du kan nyte spenningen.

Live akkurat nå

Gjennom å trykke på «Velg sport» kan du kategorisere skjemaet etter spesifikke sporter og på denne måten sortere etter det som kjennes aktuelt der og da.

Velg sport

For å gå bakover i tid og bruke vår reprisefunksjon, eller gå fremover i tiden for å se hva som kommer, kan du velge den rette dagen igjennom pilene slik som bildet under.

Dag