Fjerne cache og cookies

Avhengig av hvilken Smart TV du bruker, går du frem på ulike måter for å rense cookies i Viaplay-appen. Om du benytter deg av applikasjonen vår på en Android- eller Smart TV (eksl. Panasonic) renses cookies ved å logge ut fra selve appen. Trykk på »Start»-menyen øverst til venstre og velg deretter »Innstillinger» i menyen som dukker opp. Logg ut og så er det bare til å logge inn på nytt igjen.

Om du bruker en TV ved merket Panasonic, gå gjennom guiden som forklart under:

Naviger deg til »Min Viaplay» når du er innlogget i appen
Trykk inn følgende PIN-kode direkte på fjernkontrollen: 6881
Du skal nå se en dialogrute som gir beskjed om at Cookies er fjernet
Klikk på »OK» og start applikasjonen om igjen. Du får nå logget inn i appen på nytt.