Funksjoner på våre plattformer

Her kan du se hvilke funksjoner som er tilgjengelige på våre plattformer. Under bildet finner du også forklaring for respektive funksjon.

Spol tilbake live
Om du ønsker å se et mål igjen eller gikk glipp av starten av et pågående event så har du mulighet til å se sendingen fra start ved å spole tilbake. For mer informasjon, klikk her.

Reprise (48 t)
Med reprisefunksjonen vår har du mulighet til å se sportsendinger opp til 48 timer i etterkant. Velg ønsket sending i sendeskjemaet og begynn å se! For mer informasjon, klikk her.

Endre undertekster
På de fleste av våre serrier og filmer kan du bytte språk på tekstingen. Med denne funksjonen kan du altså endre språk eller slå på /av underteksten.

Se offline
På mobile plattformer med iOS/Android kan du laste ned de fleste av våre serier og filmer, og deretter titte på disse helt uten internet-tilkobling. For mer informasjon, klikk her: iOS, Android.

Store
I Viaplay Store finnes det et utvalg av leie- og kjøpefilmer som pga. rettighetsårsaker ikke kan inkluderes i vårt abonnement-tilbud. Tips: Stjernemarker tittelen du ønsker å se så dukker den opp i stjernemarkert-listen også på enheter der vi ikke tilbyr Store.

Rullende episode
På de fleste enheter tilbyr vi automatisk avspilling av neste serie-episode.

Multilyd
Med flere lydsport kan du selv velge om du for eksempel vil se en film på norsk eller engelsk. For mer informasjon, klikk her.