Hva er forskjellen mellom Viaplay og Viafree?

Hva er Viafree?
Viafree er en nylansert play-tjeneeste som tilbyr serier fra MTGs lineære TV-kanaler TV3, TV4, TV6. I tilegg til dette blir også Viafree-eksklusivt materiale og programmer fra MTV og Comedy Central lagt ut.

Hva er forskjellen fra Viaplay?
I motsetning til Viaplay er Viafree en reklamefinanisert streamingtjeneste som er gratis for brukerne. Om du vil se sport, filmer og Viaplay-eksklusive serier er det fortsatt Viaplay som gjelder.

Hvor finner jeg Viafree?
Tjenesten er tilgjengelig på nettet: viaplay.no. Du kan også laste ned Viafree-appen til din iOS- eller Android-enhet.