Hva er forskjellen mellom Viaplay og Viafree?

Hva er Viafree?
Viafree er en nylansert play-tjeneeste som tilbyr serier fra MTGs lineære TV-kanaler TV3, TV4, TV6. I tilegg til dette blir også Viafree-eksklusivt materiale og programmer fra MTV og Comedy Central lagt ut.

Hva er forskjellen fra Viaplay?
I motsetning til Viaplay er Viafree en reklamefinanisert streamingtjeneste som er gratis for brukerne. Om du vil se sport, filmer og Viaplay-eksklusive serier er det fortsatt Viaplay som gjelder.

Hvor finner jeg Viafree?
Tjenesten er tilgjengelig på nettet: viaplay.no. Du kan også laste ned Viafree-appen til din iOS- eller Android-enhet.

Trenger jeg å logge inn på Viafree for å se på innholdet?
Nei, men ved å være innlogget kan Viafree forbedre din opplevelse. Du kan for eksempel få tilgang til funksjonen Fortsett å se, og du går heller ikke glipp av nye episoder fra de seriene du følger. Når du er innlogget, får du også tilpassede anbefalinger fra utvalget basert på hva du vanligvis ser på. Hvis du også har en Viaplay-konto, kan du logge inn med samme brukerinformasjon på Viafree, og omvendt.