Hvilken nettleser anbefaler dere?

For å få den beste opplevelsen når du ser på serier, filmer og sport anbefaler vi nettleserne Google Chrome, Safari, Edge, eller Mozilla Firefox.

Hvis du bruker Internet Explorer, trenger du mediespilleren Microsoft Silverlight. Det er en ekstern plug-in som du laster ned og installerer på datamaskinen. I andre nettlesere bruker vi en forhåndsinstallert spiller, slik at ingen plugin er nødvendig. Det som er bra å vite er at Microsoft har stoppet utviklingen av Silverlight-spilleren for en stund tilbake, noe som gjør det vanskelig for deg å dra nytte av nye funksjoner og oppdateringer vi gjør på Viaplay.

I vår egen spiller sender vi våre sportsstrømmer i hele 50 FPS (bilder/s), i stedet for 25 FPS i Microsoft Silverlight. Det gir en mye bedre flyt i bildet og legger til det lille ekstra for en enda bedre opplevelse. Spesielt under fartsfylte sportsarrangementer med raske panoreringer.

Hvis du bruker en PC med Windows 7 eller 8, anbefaler vi:

Google Chrome, klikk her for å laste ned.
Mozilla Firefox, klikk her for å laste ned.

Hvis du bruker en PC med Windows 10, anbefaler vi:

Edge – denne er forhåndsinstallert på datamaskinen din.
Google Chrome, klikk her for å laste ned.
Mozilla Firefox, klikk her for å laste ned.

Hvis du bruker en Mac, anbefaler vi:

Safari – denne er forhåndsinstallert på datamaskinen din.
Google Chrome, klikk her for å laste ned.
Mozilla Firefox, klikk her for å laste ned.