Hvilken nettleser anbefaler dere?

For å spille av innhold fra Viaplay gjennom Internet Explorer, Safari*, og tidligere versjoner av Mozilla Firefox, trenger man mediespeilleren Microsoft Silverlight, som er et eksternt program du laster ned og installerer på din datamaskin. Microsoft har siden en stund tilbake sluttet å utvikle nevnte spiller og det er derfor vanskelig for oss å legge til og bruke våre nye funksjoner og oppdateringer igjennom denne.

Vår tjeneste er under utvikling, så for å få den aller beste opplevelsen når du ser på dine favorittserier, filmer eller sportsevent anbefaler vi i stedet nettleserne Google Chrome eller Mozilla Firefox med den nyeste versjonen.

I nettleseren Google Chrome og Mozilla Firefox bruker vi en forhåndsinstallert media-spiller. Dette innebærer at du ikke behøver å laste ned et ekstern plugin-program for å kunne spille av vårt innhold.

Til forskjell fra den tidligere media-spilleren (Microsoft Silverlight) så sender vi nå våre sportssendinger i hele 50 FPS (bilder/s), i stedet for 25 FPS. Dette gjør at det blir betraktelig bedre bildeflyt og kommer til å gi det lille ekstra for en enda bedre opplevelse, spesielt når det kommer til sportssendinger med stor fart og raske panoreringer.

For å laste ned Google Chrome, klikk her.
For å laste ned Mozilla Firefox, klikk her.

* Om du bruker nettleseren Safari men ikke har Silverlight-spilleren installert anbefaler vi at du i stedet bruker nettleser Google Chrome eller Mozilla Firefox. Det er fordi Microsoft ikke lengre støtter Silverlight i Safari nettleser.