Hvordan bestiller jeg et abonnement?

Slik gjennomfører du din bestilling:

1. Begynn med å velge den pakken som passer deg best. Du trenger enten Viaplay Sport eller Viaplay Total for å få tilgang til våre sportssendinger. Trykk her for å komme til utvalget av pakker (siden åpnes i en ny fane).Skärmavbild 2016-09-01 kl. 11.11.09
  2. Fyll inn dine personlige opplysninger for å skape kontoen.Skärmavbild 2016-09-01 kl. 11.16.40
  3. Fullfør bestillingen ved å registrere et betalingskort (VISA/MasterCard). Så fort du bekrefter kjøpet vil kortet ditt bli belastet og du kan deretter finne frem favorittserien eller en klassiker av en film med en gang. Dersom du har problemer med registrering av kort, trykk her.Skärmavbild 2016-09-01 kl. 11.22.54