Hvordan bestiller jeg Viaplay gjennom Apple TV?

Har du en Apple TV så finnes det til og med mulighet for å skape en Viaplay­konto direkte gjennom din Apple TV. Debiteringen vil skje via din AppleID. Dine spørsmål angående abonnement vil da bli håndtert gjennom iTunes. For å bestille Viaplay gjennom din Apple TV så begynner du med å starte Viaplay fra startsiden på Apple TV.

1. Naviger ned til Innstillinger og velg Bestill pakke.
    2. Marker den pakken som du er interessert i og trykk på select­knappen. Vil du lese mer om de ulike pakkene kan du gjøre det her: viaplay.no/package.
    3. Logg inn med din AppleID og passord.
    4. Skriv inn e­postadressen til din Viaplay­konto, om du ikke har en konto så kommer en til å bli laget til deg.
    5. Nå får du velge om du vil ha vårt nyhetsbrev, lese gjennom våre almenne vilkår samt bekrefte valg av pakke.
    6. Når du har gjort dette så bekrefter du kjøpet gjennom å fylle ut betalingskortets CVC­kode og passordet for iTunes Store.

Etter dette tas du tilbake til startsiden og da er det bare å begynne og se på Viaplay!

Har du allerede et aktivt abonnement via iTunes, og ønsker å bytte pakken din? Klikk her for å se hvordan du går frem.