Hvordan endrer jeg min betalingsinformasjon?

Om du har fått et nytt bankkort, eller av noen anledning har byttet ditt registrerte betalingskort så kan du gjøre dette på hjemmesiden vår viaplay.no. Om du ikke blir logget inn automatisk så begynner du med å logge inn i ruten øverst i høyre hjørnet. Hold så muspekeren over ditt navn som du finner på samme sted som der du logget inn, i menyen så klikker du på Kontooversikt. Her trykket du deg videre til Endre betalingsmåte. Om kortet ikke verifiseres så kan du lese mer om dette i artikkelen Hvorfor kan jeg ikke registrere mitt kort?