Hvordan endrer jeg mine opplysninger?

Du kan enkelt administrere flere av dine brukeropplysninger og innstillinger selv, når du er logget på Viaplay.no på en datamaskin eller alternativt i en nettleser på et nettbrett eller telefon.

Når du er innlogget på hjemmesiden, hold musepekeren over navnet ditt oppe i høyre hjørnet og klikk på Kontooversikt. Her kan du blant annet bytte e-postadresse og telefonnummer under Endre personopplysninger, samt endre betalingsmåte, passord, pakke og mye mer. Velg ønsket alternativ på menyen til venstre.

Mitt konto

Klikker du deg videre til noen av flikene har du blandt annet muligheten til å endre innstillinger for barnesperre, samt se tildligere kjøpshistorikk og laste ned eventuelle kvitteringer i PDF-format.

Vil du endre dine betalingsopplysninger kan du trykke på denne linken: Endre betalingsmåte
Vil du endre ditt passord, og er logget inn på din brukerkonto? Klikk her: Bytt Passord
Er du logget ut og har glemt passordet ditt? Klikk her: Glemt passord
Om du ønsker å bytte din aktuelle pakke kan du følge denne guiden: Oppgradere/nedgradere pakke
Vil du si opp ditt abonnnement? Klikk her: Si opp pakke