Hvordan laster jeg ned innhold til min iPad eller iPhone?

Vil du vite hvordan du laster ned til Android, så kan du klikke her i stedet.

Til telefoner og nettbrett tilbyr vi en offlinefunksjon som gjør det mulig å se utvalgte serier og filmer om man for eksempel er på reisefot og ikke har tilgang til internettoppkobling. Det nedlastede materialet havner på enhetens internminne og kan av rettighetsårsaker ikke lagres på et minnekort.

Om du vil laste ned en kjøpe- eller leiefilm til Viaplay så må du først bestille og stjernemarkere filmen igjennom vår hjemmeside. Grunnen til dette er at vi per dags dato ikke tilbyr Kjøp-i-App igjennom iOS-enheter. Når du har stjernemarkert filmen på nettsiden vår dukker den også opp i stjernemarkertlisten i appen og derifra kan du velge å laste ned innholdet til din enhet.

• Last ned serier og filmer som er inkludert i det abonnementet du abonnerer på
    Materialet er tilgjengelig i 30 dager fra nedlastningen er ferdig.
  • Laste ned leiefilmer
    En leiefilm er tilgjengelig for deg å kikke på hvor mange ganger du ønsker i løpet av 48 timer fra du bekreftet bestillingen. Om du for eksempel laster ned filmen etter at 24 timer har gått så forsvinner den fra Offline-listen 24 timer senere, ettersom tilgjengeligheten løper ut etter 48 timer.
  • Laste ned kjøpefilmer
    Når det kommer til kjøpefilmer så finnes disse tilgjengelige frem til du selv velger å fjerne dem fra Offline-listen din.

Slik fungerer det:

1. For å lagre inhdhold går du inn på filmen eller avsnittet det gjelder og velger «Lagre Offline».
  2. Du har mulighet til å kun vise det material som er tilgjengelig for nedlastning lengst ned i menyen.
  3. I «Lagret Offline» ser du hvor mye plass innholdet trenger, og beregnet tid for å laste ned.
  4. For å fjerne en ferdig/pågående nedlasting, trykk på Rediger lengst oppe til høyre og velg slett.

Generelt ligger en film mellom 2-3 gigabyte, mens en episode av en serie pleier å ligge mellom 700 megabyte til 2 gigabyte avhengig av lengden og størrelsen.

For å se samtlige enheter vi har støtte for kan du klikke Her.