Hvordan registrerer jeg meg for Viaplay om jeg er Viasatkunde?

For å bruke Viaplay kostnadsfritt gjennom TV-leverandøren registrerer du deg enkelt via signup.viaplay.no.

På registreringssiden begynner du med å velge din leverandør fra nedtrekksmenyen, og etterpå fyller du inn resten av feltene i skjemaet. Om du ikke kan finne din TV-leverandør betyr det at vi ikke har en samarbeidsavtale med dem per dags dato, og da kan du såklart  registrere deg med en av våre ordinære abonnementspakker i steden. Dette kan du lese mer om i artikkelen Kom igang med Viaplay. Som Viasatkunde får du tilgang til det innholdet som tilsvarer ditt abonnement hos Viasat, og du vil se hva du får tilgang til på Viaplay i det siste steget av registreringen.

Om du ikke vet hva ditt abonnement- eller kundenummer er så kan du finne det på din faktura fra din TV-operatør. Etter at du har bekreftet din informasjon får du velge et passord til din Viaplaykonto. Om du allerede har en eksisterende Viaplaykonto kan du isteden velge å logge inn med den påloggingsinformasjonen du allerede har.

Nå er din kontoinformasjon registrert hos oss og da er det bare å logge seg inn og begynne å se!

viasat2