Hvorfor har dere lagt til en ny pakke?

Vi vil være så tilgjengelige som mulig og la i forbindelse med prisøkningen til en ny pakke som heter Viaplay Sport. I denne pakken får du tilgang til all sport (med unntak av Pay Per View-events og Viaplay Store) samt serier og barneserier for 299 kr i måneden. Vil man i tillegg kunne se på vårt film- og barnefilmsutvalg, har vi pakken Viaplay Total der alt er inkludert (med unntak av Pay Per View-events og Viaplay Store).

Om du vil vite mer om våre pakker eller om du vil gjøre noen forandringer i ditt abonnement kan du ringe til vår Kundeservice på tlf 69 50 81 51.