Hvorfor kan jeg ikke velge å kjøpe bare sporten?

Viaplay er mer enn bare sport, vi vil være en samlingsplass for underholdning der vi tilbyr både den beste sporten og de beste seriene, barneinnholdet og filmene. I dag tilbyr vi ingen abonnementspakker med bare sport, derimot har vi lagt til en ny pakke som heter Viaplay Sport. Viaplay Sport koster 299,- pr måned og i prisen får du Sport, Serier og Barneserier. Bakgrunnen er at våre sportskunder også kikker mye på nettopp serier og barneserier – og derfor har vi valgt å inkludere det innholdet i Viaplay Sport.

Om du vil vite mer om våre pakker, klikke her. Vil du gjøre noen forandringer i ditt abonnement, klikke her.