Informasjon om lagringsplass ved nedlasting til iOS

Om du under en pågående nedlasting av en serie eller film ser at internminnet er fullt, så trenger du å frigjøre plass for å kunne laste ned hele filen. Når du har gjort dette må du manuelt starte om Viaplay-appen for at den skal oppdage at det nå finnes tilstrekkelig med plass.

Løs dette ved å starte om appen på følgende måte:

1. Dobbeltklikk på Hjem-knappen på ditt nettbrett/telefon
  2. Dra Viaplay-appen opp slik at den forsvinner
  3. Start Viaplay og gå til Lagret Offline for å begynne nedlastingen på nytt.

Dette gjelder bare ved nedlasting på nettbrett/smarttelefoner med iOS. Vi jobber med å få til en automatisk løsning på dette så snart som mulig.