Informasjon til Chromebook-brukere

Vi vet at enkelte brukere har kunne benytte Viplay på noen av Chromebooks modeller. Siden vi ikke har noen offisiell støtte for disse enhetene, kan vi ikke garantere at Viaplay dermed fungerer når vi gjør oppdateringer på vår tjeneste, eller ved Chromebooks egne programvareoppdateringer.

Vår tjeneste er i stadig utvikling, og vi streber etter å være så tilgjengelige som mulig. På vår enhetsside får du en god oversikt over hvilke plattformer vi har støtte for: https://viaplay.fi/devices