Innlogging på Xbox, Playstation, SmartTV, Android TV og Apple TV.

Vi har lansert en funksjon som gjør innloggingen på Xbox, Playstation, Apple TV eller Smart TV enklere og smidigere. For å logge inn klikker du først på den røde Logg Inn-klappen i øverste høyre hjørne på din enhet. Om du har en Smart TV av merket Samsung/LG finner du innloggingen igjennom å først trykke på «Start». Her vil du se en firesifret kode.

Gå deretter inn på nettsiden viaplay.no/activate igjennom din datamaskin, nettbrett eller smarttelefon. Her fyller du inn den firesifrede koden du fikk frem på TV-skjermen din. Når koden er fyllt inn dukker det opp et innloggingsvindu, her kan du logge inn med din vanlige brukerkonto hos oss. Deretter blir din enhet (Xbox, Playstation, Apple-TV eller Smart-TV) logget inn automatisk.

Når du har logget inn for første gang blir påloggingsinformasjonen lagret på enheten din.

logga in smart tv norska