Jeg har fått en rabattkode for en gratis leiefilm fra Store, hva gjør jeg for å aktivere den?

Om du har fått en rabattkode til en leiefilm går du enkelt inn på vår hjemmeside http://viaplay.no/  for å registre den. Om du stjernemarkerer filmen etter ditt kjøp så dukker den opp i «stjernemarkert»-listen på alle enheter, selv de som ikke tilbyr Viaplay Store. Du har tilgang til leiefilmen i 48 timer og i løpet av tiden kan du selvfølgelig se filmen så mange ganger du vil. Nedenfor finner du to guider, en for eksisterende brukere, og den andre for nye kunder.

Om du vil spille av filmen på en datamaskin og benytter deg av nettleseren Safari samt ikke har installert Silverlight enda, så anbefaler vi deg å heller bruke nettleserne Google Chrome eller Mozilla Firefox. Årsaken er at Microsoft ikke lengre vedlikeholder avspilleren via nettleseren Safari. Klikk her for mer informasjon om nettlesere.

Slik gjør du for å aktivere rabattkoden om du er innlogget:

• Besøk https://viaplay.no/store fra en datamaskin
  • Velg  filmen du vil se (dobbeltsjekk at filmen du har valgt er en leiefilm og ikke en kjøpefilm)
  • Når du har klikket på filmen du vil se blir du sendt videre til filmens egen infoside
  • Klikk på den grønne knappen «Lei for XX kr» som står midt i bildet
  • Angi rabattkoden lengst ned → Innløs
  • Bekreft ditt kjøp XX kroner. Ferdig!

oppgi-rabattkode

Slik gjør du for å aktivere rabattkoden som ny bruker:

• Besøk https://viaplay.no/store fra en datamaskin.
  • Velg  filmen du vil se (dobbeltsjekk at filmen du har valgt er en leiefilm og ikke en kjøpefilm)
  • Når du har klikket på filmen du vil se blir du sendt videre til filmens egen infoside.
  • For å leie filmen klikker du på «Lei for XX kr» som står midt i bildet.
  • Fyll ut informasjonen og klikk på teksten «Jeg har en rabattkode» til høyre.
  • Ange rabattkode, husk å trykke på «Innløs».
  • Klikk på «Opprett konto». Av sikkerhetsårsaker blir du også bedt om å registrere kortinformasjonen din – men om du har lagt inn en rabattkode blir du såklart ikke debitert.
  • Bekreft ditt kjøp. Ferdig!

hyrfilm-no