Jeg har fått en rabattkode for leiefilm fra Store, hva gjør jeg for å aktivere den?

Om du har fått en rabattkode til en leiefilm (48 timer) går du enkelt inn på vår hjemmeside //viaplay.no/store  fra en datamaskin for å registre den. Du kan dermed KUN benytte rabattkoden din via datamaskinen. Om du stjernemarkerer filmen etter ditt kjøp så dukker den opp i «stjernemarkert»-listen på alle enheter, selv de som ikke tilbyr Viaplay Store. Du har tilgang til leiefilmen i 48 timer og i løpet av tiden kan du selvfølgelig se filmen så mange ganger du vil.

Nedenfor finner du to guider, en for eksisterende brukere, og den andre for nye kunder.

Slik gjør du for å aktivere rabattkoden om du er innlogget:

1. Gå til www.viaplay.no/store på din datamaskin (rabattkoden kan kun benyttes på en datamaskin)
  2. Velg en leiefilm (ikke kjøpefilm) og klikk på «Lei for –kr».
  3. Skriv inn din rabattkode i feltet der du bekrefter ditt kjøp.
  4. Klikk på «Innløs». Du kan nå se filmen i 48 timer.
  5. Begynn å se på din leiefilm!

Slik gjør du for å aktivere rabattkoden som ny bruker:

1. Gå til www.viaplay.no/store på din datamaskin (rabattkoden kan kun benyttes på en datamaskin)
  2. Velg en leiefilm (ikke kjøpefilm) og klikk på «Lei for –kr».
  3. Fyll ut informasjonen og klikk på teksten «Jeg har en rabattkode» til høyre.
  4. Ange rabattkode, husk å trykke på «Innløs».
  5. Klikk på «Opprett konto». Av sikkerhetsmessige årsaker må du registrere kortopplysningene dine. Men om du har en rabattkode vil du ikke bli debitert hele beløpet for leiefilmen.
  6. Bekreft ditt kjøp. Ferdig!