Jeg har fått en rabattkode som gjelder for en Viaplay-pakke. Hvordan innløser jeg den?

Har du mottatt en kampanjekode som gjelder for noen av våre Viaplay-pakker så er det en mulighet for å legge den inn til i kassen når du bestiller. Slike tilbud gjelder for nye kunder/brukerkontoer, så hvis du allerede har et aktivt abonnement fra før så er det ikke mulig å dra nytte av rabatten.I guiden nedenfor har vi valgt pakken «Viaplay» som et eksempel. Slik gjør du for å registrere din rabattkode:

1. Gå til pakkesiden og velg abonnementet som tilbudet gjelder for.
  2. Til høyre for brukerinformasjonen som skal fylles ut, finner du en boks med teksten «Jeg har en rabattkode». Klikk på teksten for å utvide feltet der du kan skrive inn koden. Når du er ferdig, trykk på «Innløs» under feltet.
  3. Fyll i brukeropplysningene som etterspørs i skjemaet og klikk deretter på «Opprett konto», hvoretter du sendes til neste side.
  4. I det siste trinnet, kobler du til det bankkortet du ønsker av typen VISA eller MasterCard. Siden Viaplay er en løpende tjeneste må systemet gjenkjenne at det er et gyldig betalingsmiddel knyttet til abonnementet. Om du ikke ønsker å fortsette med tjenesten etter kampanjen, kan du avbryte pakken gjennom hjemmesiden under «Kontooversikt» og «Behandle pakke». Dobbeltsjekk at rabatten for den spesifikke kampanjen har blitt registrert før du fullfører bestillingen.