Jeg trenger en kvittering / ordrebekreftelse

For å finne kvitteringer for dine kjøp hos oss går du til vår hjemmeside viaplay.no. Logg inn på tjenesten og før deretter markøren over navnet ditt oppe til høyre på siden. Velg Kontooversikt og klikk på Kjøpshistorikk i menyen til venstre. Her får du tilgang til dine kvitteringer i PDF-format. For å åpne en kvittering i PDF-format, klikk på Vis på høyre side.

Om du ikke finner en kvittering fra en bestilling, så får du gjerne ta kontakt med vår kundesupport gjennom å klikke på «Kontakt os«, som du finner lengst ned til høyre på denne siden.

Kvitto NO