Kan jeg bruke Viaplay utenlands?

Du har per idag mulighet til å bruke Viaplay i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Utvalget i de ulike landene kan skille seg ut avhengig av hvordan våre rettigheter ser ut i det spesifikke landet.

Ved bruk av smarttelefoner og nettbrett med iOS (Apple) eler Android behöver du som kunde ikke gjøre noenting for å benytte tjenesten, da appene tilpasser seg istedet automatisk for å kunne brukes i hvilken som helst av de nevnte landene.

Om du er en PC eller Mac-bruker er det viktig at du bruker landets egne hjemmeside, for å bruke tjenesten. Se linker nedenfor:

Viaplay.no (for Norge)
Viaplay.se (for Sverige)
Viaplay.dk (for Danmark)
Viaplay.fi (for Finland)

Det går utmerket å logge inn med dine vanlige brukeropplysninger på disse hjemmesidene og du får tilgang til et utvalg som motsvarer det utvalget som ditt norske konto har.

På smarttelefoner og nettbrett (iOS & Android) tilbyr vi dessuten en nedlastingsfunksjon som gjør det mulig å bruke tjenesten for å se filmer og serier utenfor disse ovenstående landene. Mer informasjon om hvordan du bruker funksjonen finnes i linkene nedenfor:

Hvordan laster jeg ned innhold til min iPad eller iPhone?
Hvordan kan jeg se innhold offline i min Android-enhet?