Kan jeg bytte talespråk på filmer?

Du kan velge mellom alternative lydspor på visse av våre filmer i kategoriene barne- og familiefilmer. Funksjonen legges til kontinuerlig.

Hvilke lydspor som finnes tilgjengelige står på filmens informasjonsside.

Når du har startet filmen du vil se kan du velge ønsket språk i spilleren.

Til å begynne med er norsk språk lagt inn som standard. Det gjelder også når du starter en tittel som du tidligere hadde endret språk på, for eksempel fra «Fortsett å se»-listen.

Vi arbeider for å implementere denne funksjonen på så mange plattformer som mulig. På enheter der vi ikke tilbyr flere språk for øyeblikket vil filmene spilles av på svensk. Se informasjon om plattformer lengre ned på siden.

Nedenfor kan du se hvilke plattformer der det er mulig å justere talespråk, samt om det finnes noen begrensninger.

Android
Apple TV
Chromecast
iOS
PC
Playstation 3 og 4
Samsung Smart TV 2012 – 2014
LG Smart TV
Android TV

Kommende:
Samsung 2015-2016

Skal du ta med filmene dine offline? Klikk her for mer informasjon.