Kan jeg legge inn en PIN-kode for leie- og kjøpefilmer?

kjobesperre

Når du er innlogget på vår hjemmeside finnes det nå mulighet for å stille inn en PIN-kode som aktiveres på alle dine Viaplay-enheter der vi tilbyr Store. Funksjonen finner du gjennom å først holde pekepilen over ditt navn oppe i høyre hjørne. I menyen som kommer frem velger du Kontooversikt og deretter Foreldrekontroll. Du kan velge aldersgrense eller bare sperre kjøp. Alle kjøpe- og leiefilmer sperres også dersom du har valgt en aldersgrense. Legg inn en firesifret kode og velg ønsket foreldrekontroll . Koden må da skrives inn ved kjøp av leie- eller kjøpefilmer.

Om du fra før allerede har en aldersgrense innstilt så er Kjøpesperren aktivert per automatikk, uansett hvilken aldersgrense du har valgt. PIN-koden for Kjøpesperren er da den samme som du tidligere har valgt for aldersgrensen.

Som vi alle vet vil jo de minste gjerne trykke på alle artige knapper som de kommer forbi, ikke minst på fjernkontrollen. Med Kjøpesperren slipper du uønskede kostnader og vi kan forsikre at kjøpet kun gjennomføres av en voksen. Kjøpesperren gjelder også kjøp av Pay-Per-View (for eksempel fighting event).

Har du glømt din PIN-kode? Ikke noe problem. Velg bare Har du glemt koden? og velg en ny.