Kan man leie film på iPhone og iPad?

I dag tilbyr vi ikke Kjøp-i-App gjennom iPhone og iPad, som betyr at du ikke kan leie filmer direkte i Viaplay-appen. Det finnes derimot et superbra knep du kan bruke som gjør det mulig for deg å se den ønskede leiefilmen direkte i din iOS-enhet. Gjør slik at du først besøker «Store» fra en datamaskin der du stjernemarkerer filmen og gjennomfører bestillingen.

Når dette er gjort finnes filmen i kategorien Stjernemerket i Viaplay-appen. Klikk først på de tre strekene opp i venstre hjørne slik at du får fram menyen.

norska111 norska2 norska3

Det finnes noen få filmer som vi ikke har rettigheter til å tilby i Viaplay-appen for iOS. Du kan dobbeltsjekke dette innen du leier filmen ved å stjernemarkere den på datamaskinen, for å så senere gå til «Stjernemerket» i appen. Om det finnes et «forbudt»-symbol på bildet av filmen er det ikke mulig å spille den av.