Komme igang med din Android-telefon eller nettbrett

For å ta del av Viaplay på din Android-telefon eller nettbrett så laster du hjem appen Viaplay som finnes tilgjengelig i Play Butikken. Appen støttes av enheter som har Android 4.1 eller nyere. Begynn altså med å lete etter rett på appen Play Butikken og trykk på ikonet for å start. For å søke etter nye apper i Play Butikken så trykker du på Forstørrelsesglasset som du finner i menyen oppe til høyre. Skriv inn Viaplay i søkefeltet og bekrefte din søkning gjennom å trykke ned til høyre på det virtuelle tastaturet.

Nå har du funnet frem til vår app, og for å starte nedlastingen så trykker du på knappen Installere. Om du ikke allerede har logget inn med ditt Google-konto, så blir du bedt om og gjøre dette nå. Når appen er lastet ned så kommer det opp en ny knapp som du kan bruke for å åpne Viaplay, en snarvei dukker også opp på startsiden slik at du kan raskt åpne appen i fremtiden. Nå er det bare å logge inn med din konto og begynne se!

startsida