Komme igang med din PC eller Mac

For å bruke Viaplay på din data så går du inn på vår hjemmeside Viaplay.no, forsikre deg også om at dataen du benytter deg av oppfyller våre systemkrav.

Hvis du bruker Viaplay gjennom Google Chrome/Mozilla Firefox får du vår HMTL5-spiller. Denne er innebygd i nettleseren, noe som betyr at du ikke behøver å installere et tilleggsprogram.

Nettleseren Internet Explorer benytter videospilleren Microsoft Silverlight, så hvis du ikke har dette programmet på din datamaskin fra før av begynner du med å installere Silverlight.

Vel inne på hjemmesiden så kan du logge inn øverst i høyre hjørne, om du ikke har en innloggning så lager du istedet en ny konto. Når innloggingen fullføres så dukker ditt navn opp der det tidligere sto logg inn. Når du har logget inn så bruker du menyen lengst opp på siden, for å navigere til de ulike kategoriene. Når du har valgt en kategori så trykker du på filmen, avsnittet eller eventet som du er interessert i og begynne å se.