Komme igang med Viaplay

For å komme i gang med Viaplay begynner du med å skape en konto hos oss, dette gjør du enkelt på vår hjemmeside viaplay.no. Om du vil så kan du selvsagt lese mer om tjenesten før du registerer deg. Om du er kunde hos Viasat så kan du skape en kostnadsfri konto her på Viaplay, for å lese mer om dette tilbudet kan du titte på artikkelen: Hvordan registrerer jeg meg for Viaplay om jeg er Viasatkunde? Når du er inne på hjemmesiden trykker du på Prøv Viaplay.

Startsida

Velg så den pakken du ønsker å starte, til venstre har du serie- og filmpakken og til høyre har du sportspakken. Trykk på: Dette får du for å lese mer om den respektive pakken. Når du har bestemt deg, så trykker du på den røde knappen under pakken for å bestille. Om du kun ønsker å benytte deg av Viaplay Store og ikke ønsker noen pakke akkurat nå, så registrerer du deg istedet Her.

paketval

Når du har valgt pakke så kommer du til registreringssiden, fyll så inn dine opplysninger og klikk Opprett konto, om du har en rabattkode så kan du fylle inn denne i ruten øverst til høyre. Glem ikke og trykk Innløs for å registrere rabatten. Nå er det bare å fylle inn din betalingsinformasjon og trykk bekreft kjøp – da kan du begynne se umiddelbart.

Om du ønsker å vite hvilke enheter som du kan bruke Viaplay på så finner du en liste med de ulike mulighetene her: viaplay.no/devices
For og få litt tydeligere instruksjon om hvordan du kommer i gang med de ulike enhetene så kan du finner mer informasjon under Plattformer.