Kostnadsfri prøveperiode på Viaplay

Prøv gratis i en måned med Viaplay-pakken! Du kan titte på ubegrenset med tv-serier og filmer gjennom å streame via internett til din TV, nettbrett, mobil, spillkonsoll eller PC/Mac.

Gratismåneden kan benyttes med Viaplay-pakken som inkluderer filmer og serier på tjenesten. Om du i tillegg ønsker tilgang til Sport-event trenger du Viaplay Sport eller Viaplay Total. Om du bare ønsker å se kampsport finnes pakken Viaplay Fighting. Disse pakkene debiteres i sammenheng med bestillingen. For mer informasjon om sporten kan du klikke her: http://viaplay.no/package_sport

Om du vil fortsette å bruke Viaplay etter gratisperioden trenger du ikke gjøre noenting, ditt abonnement fortsetter så lenge du vil. Viaplay-abonnementet betales for 30 dager i forveien og du kan når som helst avslutte abonnementet online eller via mail. Vi har ingen lengre avtaler og ingen oppsigelsesavgifter.

Registrer deg for å komme i gang!