Leiefilm på Viaplay

I Viaplay Store får du tilgang til et bredt utvalg av filmer som ikke inngår i vår ordinære filmpakke på grunn av rettighetsårsaker. Kikk gjerne på videoen her over, den forklarer hvordan prosessen fungerer.

Leiefilmene i Store kan ses når du selv ønsker for en kostnad på mellom 29,- til 49,- per film. Det kan være kjekt å vite at leiefilmen kommer til å være tilgjengelig i 48 timer fra du bekrefter bestillingen. I løpet av 48 timer har du altså mulighet til å se filmen hvor mange ganger du vil!

For å leie en film trenger du ikke å ha et aktivt abonnement – det går helt fint å bare ha en brukerkonto og leie filmer når det ønskes. Betalingen for filmen skjer direkte ved å koble til et VISA eller Mastercard. Om du har en rabattkode må du først løse inn denne gjennom en datamaskin, ler mer her.

Når du har bekreftet kjøpet, starter filmen umiddelbart. Om du ønsker å se filmen senere, klikker du igjen på «Lei for X kr» – men du blir såklart ikke belastet under dine 48 timer.

Om du bruker et Apple-produkt må du manuelt stjernemarkere filmen for at den skal dukke opp, siden Viaplay Store ikke tilbys på disse plattformene.

Kvittering for leiefilmene kan du finne under Kontooversikt som finnes under navnet ditt lengst oppe til høyre når du er innlogget via en datamaskin. Der velger du fliken Kjøpshistorikk og du får mulighet til å laste ned kvitteringene i PDF-Format.