Viaplay Store

I Viaplay Store tilbyr vi deg den seneste underholdningen. Her finner du filmer som er så nye at vi ikke kan inkludere de i vår vanlige tjeneste.

Velg mellom storfilmer og populære klassikere for en pris mellom 19-49 NOK per film, last ned filmen og se så mye du vil under 48 timer.

Slik fungerer Viaplay Store

Om du er innlogget

1. Velg din favoritt blant nye storfilmer og populære klassikere
  2. Angi eventuell rabattkode lengst ned →​ Bruk
  3. Bekreft ditt kjøp
  4. Se på filmen så mange ganger du vil under 48 timer

Om du er utlogget

1. Velg din favoritt blant storfilmer og populære klassikere
  2. Opprett en konto
  3. Angi eventuell rabattkode til høyre under «Jeg har en rabattkode» → Bruk
  4. Bekreft ditt kjøp
  5. Se på filmen så mange ganger du vil under 48 timer

Vanlige spørsmål om leiefilmer

Trenger jeg å være Viaplaykunde for å leie en film?
For å leie en film må du registrere en konto men du trenger ikke å abonnere på en Viaplaypakke.

Hvordan betaler jeg leiefilmen?
Du betaler leiefilmen igjennom ditt allerede registrerte kreditt- eller bankkort.

Hvordan tar jeg i bruk rabattkoden min?
Under «Jeg har en rabattkode» i kassen kan du angi eventuell rabattkode før du bekrefter ditt kjøp, trykk på knappen «Bruk» for å aktivere koden.

Hvor kan jeg se mine kjøp?
Gå til «Min Pakke» som du finner lengst oppe til høyre under ditt navn på dataskjermen. Under «Betaling» finner du «Kjøpshistorikk» der finner du kvitteringer på dine gjennomførte kjøp. Du kan også laste de ned som PDF.

Hvor mye koster leiefilmene i Viaplay Store?
Leiefilmene i butikken koster mellom 19-49 kroner. I enkelt fall legger vi ut filmer tidligere en vanlig og da ligger prisen på 79 kroner.

Hvor lenge har jeg tilgang til filmen jeg har leid?
Når kjøpet er gjennomført har du tilgang til filmen under 48 timer.

Hvordan ser jeg kjøpefilmen via min Apple-enhet?
Stjernemarkere filmen på vår hjemmeside, så dukker den opp i Stjernemarkert-listen i din Apple TV, iPhone eller iPad.

Hvordan kommer jeg til Viaplay Store?
Du kommer til Viaplay Store via PC, Mac, Smart TV, Android og Playstation.

Kan jeg se kjøpefilm offline?
Har du smarttelefon/nettbrett med Android eller iOS kan du laste ned filmen og se den uten internettilgang. Siden Store ikke er tilgjengelig gjennom iOS må du stjernemarkere filmen på hjemmesiden før nedlastingen. Les mer om funksjonen her.

Hvorfor må jeg betale ekstra for filmene i Viaplay Store?
Filmene i butikken er så nye at vi ikke kan inkludere de i vårt vanlige utvalg på grunn av rettigheter. Klikk her for å lese mer om hvordan våre rettigheter fungerer.