Se den notoriske fighten mellom Mayweather og McGregor her på Viaplay

Både Floyd Mayweather og Conor McGregor karakteriseres av sin banebrytende holdning, og det er ikke mange som ikke har hørt om stormøtet. Se den mye omtalte kampen her på Viaplay natt til søndag 27. august.

Eventet tilbys kun som Pay-Per-View (PPV) og koster 499 kr. PPV-eventer er eksklusive og kan av rettighetsårsaker ikke inkluderes i våre ordinære pakkeløsninger. Klikk her for å lese mer om PPV.

Gallaen er kun tilgjengelig for kjøp på vår hjemmeside via en datamaskin – klikk her for å bestille! Vennligst merk at dette Pay Per View-eventet bare kan vises fra en strøm/enhet samtidig. Når du har fullført kjøpet så kan du se eventet via ønsket plattform, ved å logge inn med ditt brukernavn og passord. Se hvilke enheter vi er tilgjengelige på her.

Viktig: På AppleTV, iPhone, iPad og Xbox så finnes ikke PPV-sendingen i sportsskjemaet. Derfor må du stjernemarkere sendingen via din data når du har godkjent kjøpet. Da dukker det opp under »Stjernemarkeringer» i appen på de nevnte plattformene. Vil du lese mer om stjernemarkering? Klikk her. Eventet vil være tilgjengelig i opptil 48 timer fra sendingens start. Vil du lese mer om reprisesendinger kan du klikke her.

Detaljer om  kommentatorer kommer senere. Denne artikkelen kommer til å oppdateres jevnlig med mer informasjon.