Multitask med Viaplay

I de nyeste iPad-versjonene som har iOS 9 (eller senere utgave) finnes det nå mulighet til å minimere vinduet sånn at du kan multitaske – både når du navigerer i Viaplay-appen og utenfor. Om du eksempelvis vil sende en mail eller en melding så trenger du ikke lengre pause underholdningen. Du kan i steden la videoavspillingen rulle og gå med denne funksjonen.

Om du ikke vil multitaske kan du selvfølgelig skru av funksjonen. Ved avstengning blir funksjonen inaktiv i samtlige apper som støtter bilde-i-bilde, men du kan enkelt slå på alternativet igjen når du helst ønsker. Slik går du frem for å koble fra multitasking:

1. Gå til hjemskjermen og velg Innstillinger
  2. Velg Generelt
  3. Velg Multitasking
  4. Skift “ihållande uppspelning” fra på til av

Vil du starte bilde-i-bilde når du navigerer i appen så trykker du bare på symbolet nede i det høyre hjørnet. Om du går ut av appen og har multitasking påslått kan du gå tilbake inn i appen og fortsette å kikke der. (1) Du kan også pause (2) ihållande uppspelning (3).

pip norska