Nedlasting av filmer med flere talespråk

På smarttelefoner og nettbrett med iOS/Android kan du se offline ved å laste ned innholdet. Guiden nedenfor viser hvordan du laster ned en film med flere talespråk.

1. Klikk på symbolet ved siden av teksten Lagre offline
  2. Velg et av de språkalternativene som dukker opp for å starte nedlastingen.
  3. Klikk på de tre strekene opp i det venstre hjørnet og velg deretter «Lagret offline».
  4. Her ser du filmens forventede nedlastinsgstid og størrelse
  5. Klikk på play-knappen i midten for å starte avspillingen

lagre  lagret-offline lastes-ned offline

Muligheten for å bytte talespråk tilbys nå på visse av våre animerte/dubbede kjøpefilmer i Store. Filmene som allerede nå har dette tilgjengelig, har språkene angitt på sin tittelside.

Talespråkfunksjonen legges forløpende til våre filmer. Klikk her for å lese mer.