Oppdater ditt betalingskort for å kunne se sport på Viaplay.

I følge våre brukervilkår må du være bosatt i det landet hvor du har ditt respektive abonnement. Dette er viktig ettersom våre sportsrettigheter er landsbaserte og vi har for eksempel ikke rettigheter for Premier League i Norge. For å være sikre på at dette blir fulgt, kontrollerer vi de bankkortene som registreres. Dette innebærer at du må ha et bankkort som er utsendt fra en norsk bank for å starte opp et av våre norske abonnementer. På denne måten er det ikke mulig å benytte seg av innholdet som ikke er tilgjengelig i Norge.

Du som har blitt påvirket av dette skal ha fått en mail fra oss 16.02.2017, hvis ikke kan du kontakte vår kundeservice.