Oppdatere programvare i Philips

For å forsikre at du har den seneste programvareversjonen til din TV kan det være lurt å oppdatere manuelt med en USB-pinne fra Philips’ nettside.

• Besøk http://www.philips.co.uk/content/B2C/en_GB/support-home/support-software-and-drivers.html#card=SOUND_AND_VISION_GR%3ATELEVISIONS_CA
  • Søk etter modellnummeret til din TV i søkefeltet og bla ned til «Software & Drivers».
  • Velg «Download file» under «Software update»
  • Høyreklikk på .zip-filen, velg «Pakk ut» og flytt filene som ble pakket ut til en tom USB-pinne.
  • Når du har gjort dette starter du opp din TV og setter inn USB-pinnen i en leding USB-port. Oppdateringen vil automatisk vises på skjermen – velg da «Oppdater/Update» hvis alternativet finnes, men på visse modeller er dette steget ikke nødvendig.

Innen cirka 15 minutter bør oppdateringen være klar og Philips’ logo vises på skjermen. Innen dette er det helt normalt at skjermen blir svart fra tid til annen. Når du ser Philips-logen kan du starte din TV på nytt. Oppdateringen er nå ferdig!