Pay-Per-View

Gjennom Pay Per View (PPV) kan vi tilby eksklusive sportsarrangementer som et tillegg til vårt vanlige utvalg. Det betyr at du som kunde betaler for det spesifike arrangementet siden du ikke trenger noen sportspakke for det.

Selve kjøpet kan du gjøre uansett om man allerede er kunde fra før eller ikke og du blir ikke bundet til noe abonnement. Akkurat hva som inngår i kjøpet kan endres fra arrangementene seg imellom, den informasjonen finner du på siden for det spesifikke arrangementet som du finner i sendeskjema vårt.

Pay Per View er kun tilgjengelig for kjøp på vår hjemmeside via en datamaskin! Vennligst merk at Pay Per View bare kan vises fra en strøm/enhet av gangen.  Om du ikke har en brukerkonto allerede kan du opprette ett gjennom å klikke her. Fyll i informasjonen på siden og klikk deretter på «Opprett konto».

registrera norska

Gå deretter til Sport for å finne eventet. Sendeskjemaet vårt oppdateres kontinuerlig så hold gjerne utkikk på siden om det ikke har dukket opp enda.

Viktig: På AppleTV, iPhone, iPad og Xbox så finnes ikke PPV-sendingen i sportsskjemaet. Derfor må du stjernemarkere sendingen via din data når du har godkjent kjøpet. Da dukker det opp under »Stjernemarkeringer» i appen på de nevnte plattformene. Vil du lese mer om stjernemarkering? Klikk her

sport-no

Når du har fått tak i eventet klikker du på den for å komme videre til bestillingen. Her fyller du betalingsinformasjon og så gjenstår det bare å bekrefte kjøpet. Når du har gjort det er fritt fram for å hugge inn på eventet når sendingen starter.