Pay-Per-View Champions League

Tidligere har vi tilbudt muligheten til å kjøpe Champions Leauge-kamper separat, dvs Pay-Per-View. Dette kommer ikke lengre til å være en mulighet hos oss, fordi det har vært veldig lav etterspørsel.

For å få tilgang til de kommende Champions Leauge-kampene trenger du et sportsabonnement hos oss. Fra 299,- per måned får du tilgang til samtlige kamper fra Champions Leauge, i tilegg til massevis av annen sport i løpet av en måned. Vi har ingen bindingstid på våre pakker, dette betyr at du selv kan velge hvor mange måneder du vil ha pakken din aktiv.
For mer informasjon om hvordan du håndterer pakken din kan du lese her.