Samarbeid med Elkjøp og Lefdal

Når du kjøper en Smart TV av merket LG/Samsung eller en Android TV fra Philips/Sony via Elkjøp eller Lefdal, får du gratis tilgang til Viaplay Film & Serier i 3 måneder. Tilbudet gjelder for perioden 1. august – 3. september 2017.

Du finner din verdikode på kvitteringen. Her ser du hvordan du kommer i gang med underholdningen på Viaplay!

1. Gå til https://viaplay.no/offer.
  2. Skriv inn din verdikode (gyldig til 31. oktober 2017) og klikk på knappen «Aktiver din verdikode nå».
  3. Skap din brukerkonto (tilbudet gjelder kun for nye kunder).
  4. På grunn av studiorettigheter og for å kontrollere at du er over 18 år så behøver du å legge inn et betalingskort, men du vil ikke bli belastet for tjenesten i løpet av de 3 gratis månedene.
  5. Godta brukervilkårene, og fullfør bestillingen.
  6. Begynn å se!

Tilbudet kan ikke kombineres med andre Viaplay-tilbud. Etter din prøveperiode er over, betaler du kr. 99/mnd. Avslutt når du vil.