Slik fungerer Viaplay for deg som er Viasat-kunde

Er du Viasat-kunde? Da har du også tilgang til Viaplay.

Det utvalget du har hos Viasat idag motsvarer det du får tilgang til hos Viaplay. Når man som Viasat-kunde registrerer seg hos Viaplay, påminner vi derfor deg om at du selv må avslutte tidligere Viaplay-abonnement.

Selvsagt kan du også beholde begge abonnement om Viaplay i dag komplementerer ditt tilbud hos Viasat.

Om du har dobbelt-abonnement og vil avslutte Viaplay-pakken gjør du det enkelt på viaplay.no i din Kontooversikt, klikk deretter på Endre Pakke. Les mer her.