Slik kan du se våre utvalgte sportssendinger i Ultra HD

Vi tester Ultra HD!

I vårt sendeskjema vil vi kunne tilby to ulike strømmer for utvalgte sendinger. En av strømmene vil være den ordinære sendingen som sendes ut i 720p, mens den andre sendingen vil være med «Ultra HD» og sendes da med hele 4K.

Ultra HD-sendingen er hele 9 ganger skarpere enn våre vanlige sendinger. Høyere oppløsning, flere fargenyanser, høyere bitrate – totalt sett et helt nytt nivå av klarhet.

Viktig! For å kunne se sendingen i enda krispere kvalitet så kreves det at du har en Ultra HD TV sammen med en Chromecast Ultra. Chromecast Ultra er en enhet der man kan få best mulig resultater fra start, noe som vi tar utgangpunkt fra i steget videre til flere plattformer. Vår ambisjon er å kunne tilbyd Ultra HD på så mange enheter som mulig i fremtiden. Velg vår ordinære sending ut ifra sendesskjemaet om du ikke har oppfylt de kravene som står nevnt nedenfor.

Krav:

  • Ultra HD TV
  • Chromecast Ultra stilt inn på 50HZ. Skulle Chromecasten være innstilt på noen annen innstilling enn dette så kan man oppleve at sendingen hakker på grunn av at videostrømmen vil prøve å koble til en annen standard. Les hvordan man gjør det her.
  • Internetthastighet på 100Mbit/s er minstekravet, samt en nettverkskabel som er koblet til Chromecasten.

Etter sendingen vil vi overvåke og evaluere sendingene våre. Om du har sett en sending med Ultra HD så er du varmt velkommen til å kontakte oss med din tilbakemelding og fortelle om din opplevelse.

 

Var denne artikkelen til hjelp?
3