Informasjon om Sport Day Pass

Vass i sport i 24 timer! Nå tilbyr vi deg muligheten til å få tilgang til alle våre sportsendinger i vårt sendeskjema under 24 timer med Sports Day Pass. Når du har fullført din bestilling, kan du umiddelbart snurre i gang underholdningen, både live og repriser.

Dine 24 timer starter så snart du har bekreftet bestillingen din. Tidsstempelet finnes på kvitteringen som du finner under «Min konto» -> «Kjøps historikk» når du er innlogget på hjemmesiden viaplay.no.

Prisen er 229 NOK. Men prisen kan endres i fremtiden, og vi kommuniserer endringer 14 dager på forskudd. Legg merke til at kjøpet må gjennomføres via våre nettsider igjennom en datamaskin. Men deretter står du fritt frem til å benytte tjenesten på våre øvrige plattformer. For et overblikk over de enhetene vi støtter kan du klikke her.

Har du sjekket vårt sendeskjema ennå? Kanskje det allerede er en rekke arrangementer som interesserer deg? Bestill ditt Sports Day Pass her.