Viaplay Store er tilgjengelig på Android

Du har mulighet til å ta i bruk Viaplay Store via din Android-telefon eller nettbrett. For å komme til Store, starter du Viaplayappen, og åpner menyen ved å trykke på de tre strekene oppe i venstre hjørne. Her velger du alternativet «Store». Velg hvilken film du ønsker å se gjennom å trykke på den, deretter er det bare å bekrefte kjøpet, så starter filmen direkte! Du har tilgang til leiefilm i 48 timer, og kan se den så mange ganger du vil under denne tiden.

Les våre tips og triks for foreldre med Viaplay her.