Tilbakespoling og repriser

Gikk du glipp av et event i går og vil se det i etterkant?
Du kan enkelt spole tilbake igjen i tidligere sendinger igjennom PC/Mac, Samsung Smart TV, PS3/PS4, Apple TV, Chromecast og smarttelefoner/nettbrett med Android/iOS. Eventene vil ligge tilgjengelige i 48 timer fra sendingens start. Klikk på «Se igjen» for å spille opp ønsket event. Om du ikke vil se sendingen fra starten kan du spole fremover ved å dra markøren til valgfri plass i tidslinjen.

repris no 1  repris no

Tilbakespoling
Xbox One og Xbox 360 tas sendingen bort fra sendeskjemaet når eventet slutter. Om du gikk glipp av begynnelsen av en sending, men setter igang eventet og deretter spoler tilbake til sendings-start for å se den i sin helhet, så kommer du til å kunne se ferdig eventet. Du bli altså ikke kastet ut om allerede har startet sendingen. Om du derimot går ut av sendingen for å heller starte den senere når eventet ikke er live, så kommer du ikke til å finne sendingen lenger. Fordi den da ikke står i sendeskjemaet lenger.  Du  kan spole tilbake et event opp til 4 timer.

Når det kommer til NHL så får du tilgang til hele sesongens kamper i ettertid, og når du selv önsker – perfekt for deg som ikke har mulighet til å ta del av nattsendingen av NHL. I dag har du mulighet til å få tilgang til NHL.TV gjennom PC og Mac. For mer informasjon vedrørende NHL.tv kan du klikke her.