Tilbakespoling og repriser

Gikk du glipp av et event i går og vil se det i etterkant?
Du kan enkelt spole tilbake igjen i tidligere sendinger igjennom PC/Mac, Samsung Smart TV, Android TV, PS3/PS4, Apple TV, Chromecast og smarttelefoner/nettbrett med Android/iOS. Eventene vil ligge tilgjengelige i 48 timer fra sendingens start. Klikk på «Se igjen» for å spille opp ønsket event. Om du ikke vil se sendingen fra starten kan du spole fremover ved å dra markøren til valgfri plass i tidslinjen.

repris no 1  repris no

Tilbakespoling
Om du ser på et event som går Live så har du mulighet til å spole tilbake eventet til starten av sendingen. Denne funksjonen finnes tilgjengelig på følgende plattformer:

Datamaskin (PC/Mac)
Mobile plattformer (nettbrett, smart-telefoner med iOS/Android)
LG Smart TV*
Android TV
Xbox 360/Xbox One*
Apple TV

* På Xbox OneXbox 360 og LG Smart TV tas sendingen bort fra sendeskjemaet når eventet slutter. Om du gikk glipp av begynnelsen av en sending, men setter igang eventet og deretter spoler tilbake til sendings-start for å se den i sin helhet, så kommer du til å kunne se ferdig eventet. Du bli altså ikke kastet ut om allerede har startet sendingen. Om du derimot går ut av sendingen for å heller starte den senere når eventet ikke er live, så kommer du ikke til å finne sendingen lenger. Fordi den da ikke står i sendeskjemaet lenger.

Når det kommer til NHL så får du tilgang til hele sesongens kamper i ettertid, og når du selv önsker – perfekt for deg som ikke har mulighet til å ta del av nattsendingen av NHL. I dag har du mulighet til å få tilgang til NHL.TV gjennom PC og Mac. For mer informasjon vedrørende NHL.tv kan du klikke her.