Tips og triks for foreldre med Viaplay

Vi har pratet med dere foreldre for å bedre forstå hva som kreves av oss som streamingtjeneste når barnet står i fokus. For oss som er det viktig at det kjennes tryggt å la barna bruke Viaplay og at barneinnholdet vi tilbyr skal være bra og pedagogiskt så det henger med når ditt barn utvikles.

Vårt mål er at Viaplay skal kunne hjelpe deg med rutinene i hverdagen og kanskje det er flere enn vi som gjerne tar imot hjelp i den kritiske morgenstunden, eller den der halvtimen innen middagsmaten står på bordet eller for å få ro i baksetet på bilturen?

Vi vil også passe på å gi deg noen tips og triks på bra innhold, hvordan du kan tilpasse mobilen og nettbrettet når Viaplay er i bruk, men også hvordan du kan underlette så ungene alltid havner rett i når de åpner tjenesten. Vi lover at det lønner seg å lese videre!

Sjekk ut de smarte funksjonene ved å trykke på linkene under:
Viaplay-appens egne smarte funksjoner for både deg og barna
Funksjoner som kan brukes sammen med Viaplay-appen på iPhone eller iPad
Androids egne funksjoner som du kan benytte sammen med Viaplay-appen