Viaplay-appens egne smarte funksjoner for både deg og barna

Gjør «Barn» til din startside
Du kan gjøre Barnedelen av Viaplay til startside sånn at barna i huset lettere kan finne frem til barneinnholdet fra starten. Gå til Innstillinger på nettbrettet eller smarttelefonen din og velg en startside som vises hver gang du starter opp appen.

Startsida_no
Kontroll gjennom «Foreldrekontroll» i Viaplay-appen
Med hjelp av en firesifret kode kan du forhindre at barnet ditt kikker på innhold som ikke er passende for alderen. Dette kan du stille inn ved å gå til Viaplay på din datamaskin, og så gå til Kontooversikt – Foreldrekontroll. Her velger du en firesifret kode og stiller inn en aldersgrense på 7, 12, 15 eller 18 år. Om barnet prøver å spille av en film som ikke er tilpasset riktig aldersgruppe må PIN-koden skrives inn.

Barnlås_no
Utover dette kan man igjennom iOS og Androids egne innstillinger gjøre et par smidige grep. Klikk her for tips og triks for iPhone/iPad og her for Android.